Alien Robots videoslot

Alien Robots van Netent, hij is zo ontzettend leuk! Met zijn vrolijke robots en mechanische geluiden waan je in de wereld van de doctoren. Alien Robots heeft niet alleen leuke symbolen maar ook nog eens extra veel winlijnen, dus extra veel winkansen voor de fanatieke speler. Meer winst betekent uiteraard ook meer kans op het winnen van echt geld. Het is een veelbelovend spel waarmee je in korte tijd veel geld kunt verdienen.

Videoslot met dertig winlijnen

Het videoslot Alien Robots van Netent heeft door zijn dertig winlijnen ook nog eens 243 winstmanieren. Manieren om uw inzet te verdubbelen en in korte tijd veel geld te verdienen. Het is een slot met veel winstkansen en veel mogelijkheden, nooit saai om te spelen.

Symbolen Alien Robots

Videoslot Alien Robots heeft erg veel symbolen. Veel vrolijke robots en aantrekkelijke letters. Maar naast gewone symbolen kent de Alien Robots ook de scatters, wild symbolen en Free Pins. Uniek in dit slot zijn de Sticky wilds en de Wild joker symbolen. Met de scatters activeert u de Free pins, de scatters zijn bij Alien Robots de Ufo`s. Heeft u drie of meer ufo`s dan mag u gratis draaien. Dit kan zelfs oplopen tot 50 keer gratis draaien, als u 5 ufo`s op uw winlijn heeft!

De gewilde Wild Jokers vervangen alle symbolen op uw rol, met uitzondering van de scatters. Erg handig om een winnende lijn te maken. Inzetten bij Alien Robots kun je ook met echt geld. Wij hebben de Ideal functie ingebouwd odat je snel en gemakkelijk je geld kunt opwaarderen om dit daarna te verdubbelen. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om het spel eerst uit te proberen in de Free versie

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen