Aliens videoslot

Met dit videoslot heeft Netent veel mensen blij gemaakt. Het spel heeft als inspiratie bron gekeken naar de film Aliens uit 1986. Vol leuke animaties en spannende momenten, net als in de gelijknamige horrorfilm. Er zijn 3d animaties en het spel heeft verschillende spelniveaus, zodat het tot het moment dat je besluit te stoppen spannend blijft. Vervelen zal dit slot dus niet zo snel.Net als de andere videoslots van Netent heeft Aliens meerdere vermenigvuldigers wat je geld alleen maar kan vermenigvuldigen en een grotere winstkans oplevert. Laten we het spel eens even door nemen.

Inzetmogelijkheden

Aliens is opgebouwd met 5 afzonderlijke rollen. Er zijn 3 rijen aanwezig met samen 15 vast wedlijnen. Een winnende lijn word gevormd met minimaal 3 gelijke symbolen van links naar rechts. Verder vinden we de Wild symbolen, deze zorgen voor de hoogst mogelijke winst op een winlijn. Het hoofdspel word The Search genoemd en het tweede hoofdspel draagt de naam The Encounter. In het eerste spelniveau is het de bedoeling zoveel mogelijk vermenigvuldigers te verzamelen welke te zien zijn op de Alien Activity Meter. Heb je 9 of meer vermenigvuldigers verzameld , dan mag je door naar niveau 2. Bij dit tweede level gaan we aliens doden. Wanneer u naar het derde niveau gaat, heeft u alle aliens uit niveau twee gedood en dit niveau heeft als doel om de Queen Alien en haar Hive (haar nest met eieren) te vernietigen.

Samen met alle andere leuke extra`s is Aliens een leuk videoslot dat echt de moeite waard is om te spelen. Zeker met de gemakkelijke Ideal plug in, is het niet alleen maar oom nog eens heel gemakkelijk om een gokje te wagen en misschien met een leuke buit thuis te komen! Wacht niet langer en speel de Aliens videoslot met een hele dikke bonus bij het Turbo casino. Registreren kan via onderstaande link!

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen