Attraction videoslot

Attraction neemt je mee in de wereld van magneten en elektriciteit. Voel je even een professor die voor het eerst de elektriciteit uitvind en zorg dat het de uitvinding van de eeuw word. De magneten houden de wildsymbolen op de rol vast en zullen zorgen voor extra energie om mooie prijzen te winnen. Netent heeft met dit slot een mooi nieuw product op de markt gebracht wat zeker de moeite waard is om eens te spelen en vooral om van te genieten. De duistere wereld van de magneten is voor jou straks echt niet meer zo duister!

Opbouw

Attraction heeft 5 aparte rollen en er zijn drie rijen aanwezig. Samen vormen zij 10 vaste wedlijnen. Je kunt zelf je inzet bepalen. Heb je drie of meer identieke symbolen op een wedlijn van links naar rechts dan heb je een winnende lijn. Verder maakt het videoslot Attraction gebruik van vervangende wild symbolen en de Magnet Feauture (Magneet Functie) die Sticky Wilds en Re-spins kan activeren.

Attraction features

Heb je een wild symbool in Attraction dan vervangt deze alle andere symbolen zodat je een winnende wedlijn krijgt. De wilds kunnen voorkomen op de tweede, derde en vierde rol.

Verder kent dit video slot van Netent ook het symbool Magnet Feature.Deze kun je tijdens de gewone speelronde en tijdens de re-spins tegenkomen. Tijdens iedere draai vershijnt er een magneet willekeurig boven of onder de rollen. Het kan ook gebeuren dat deze links of rechts van de drie horizontale rijen worden geplaatst. De Magnet Feature kan de Sticky Wilds en re-spins activeren. Verschijnt er een Wilds op een rol waar een magneet is geplaatst dat veranderd deze in een Sticky Wilds en word er een Re-spin toegekend.

Maar genoeg gepraat, probeer nu eens dit videoslot uit met Ideal. Een leuk begin en een leuk spel, niet overtuigd? Probeer het gewoon eens zelf!

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen