Beach videoslot

Pak je handdoek, je slippers en je zonnebrandcrème, want we gaan naar het strand. We gaan met onze voeten in het zand genieten van dit zomerse videoslot van Netent. Regent het buiten? Geen probleem, achter jouw computer zul je het idee hebben dat de zomer net iets langer duurt als die paar maanden per jaar!

Video slot Beach staat in het teken van strand en zee. De winrollen bestaan uit rijen schelpen en de zomerse symbolen geven je het idee dat je op het strand zit. De golven van de zee werpen de schelpen, welke je wedlijnen vormen, op het strand en zullen er voor zorgen dat je leuke prijzen wint. Maar vergeet de Octopus Wild Feature niet, hij zal je ook zeker op weg helpen naar een leuke prijs.

Beach videoslot features

De slot Beach heeft 5 afzonderlijke rollen, met in totaal 20 verschillende winlijnen en 10 verschillende inzetniveaus. De winlijnen kennen drie bonussen. De Octupus Wild, Free Wave Scatters en de Wildsymbolen. De octopus is in dit videoslot het wild symbool. Het kan alle andere symbolen in de slot vervangen, alleen de Free Wave Scatters en de Wild symbolen niet. Hier door kan een mooie winst worden behaald. Word er een winst behaald met een Octopus Wild dan word deze verdubbelt. Er zijn ook de Free Wave Scatters bij dit videoslot. Deze Scatters activeren de Free Wave modus. Het aantal Free Waves kan oplopen tot 24 stuks.

Inzetten kunt u bij videoslot Beach door geld op te waarderen met Ideal. Hoe hoger uw inzet, hoe hoger de winkans uiteraard, maar ook met een kleine inzet kunt u een leuke winst bij elkaar sparen. Beach videoslot is een leuk zomers spel voor jong en oud, om even weer het zomerse gevoel in het hoofd te krijgen. Geniet nu dus 12 maanden per jaar van het strand en de zon!

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen