Beetle frenzy videoslot

Voor Beetle frenzy willen we je vast bij voorbaat waarschuwen, dit spel is niet geschikt voor mensen die griezelen van insecten. Maar dit spel is ook niet geschikt voor spelers die niet houden van grote prijzen, want de winkans bij dit videoslot van Netent is erg groot, bovendien is het een onwijs leuk spel om je avond mee door te komen.

De diverse kevers, verschillende bloemen en glazen potten zijn het decor van dit Netent slot. De leuke geluidseffecten maken dat je graag de muziek wat harder zet en totaal in het spel verdwijnt met je gedachten.

Met een totaal van 9 rollen kunnen er 5 winlijnen gevormd worden. Er wordt gespeeld met een vast aantal van 5 winlijnen. Maar Beetle Frenzy heeft ook scatter symbolen. In dit slot is dat de appel. Het wild symbool bij Beetle frenzy is de vuurvlieg, deze gewilde vlieg kan alle andere symbolen vervangen om zodoende een winlijn te maken. Daarnaast heeft Beetle frenzy nog enkele bonus spellen waarmee ook zeer leuke prijzen te winnen zijn.

Beetle frenzy features

Wanneer er op de 4 hoeken van het speelscherm hetzelfde symbool verschijnt zal de Lucky Spin geactiveerd worden. De middelste rol zal een extra draai geven waarmee de kans op winst vergroot word. Bij het draaien van 3 bloemen met dezelfde kleur zal er een bonus spel gestart worden. Draai je 3 dezelfde bloemen dan krijg je zelfs meerdere bonus spelen. Het Bug Collector bonusspel zal beginnen wanneer er 3 glazen potten symbolen gedraaid worden op een geactiveerde winlijn. Bij dit bonus spel kunnen er potten geopend worden. Achter elke pot bevind zich of een winst of helaas een kruis. Net als alle andere Netent videoslots kun je dit spel spelen in de gratis probeer versie, maar via Ideal kun je geld op waarderen zodat je echt winst kunt gaan maken, laat die kans dus niet liggen!

 

BetCity

€ 100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen

 

Circus.nl

0 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen