Big Bang videoslot

Videoslot Bingbang is een slot om meerdere uren lekker zoet mee te zijn. Spelen op een fruit automaat met als thema het universum was nog nooit zo leuk als dat je met dit slot van Netent aan het spelen was. Een reis terug in de tijd, het spel neemt je mee 13,7 miljard jaar geleden. De oerknal waarmee het heelal is ontstaan staat model voor dit videoslot met grote winstkansen. Er komen veel symbolen in het spel voor en ook een Progressieve Multiplier Meter. Daarnaast heeft het spel diverse winkansen en is winnen dus gewoon kinderspel geworden.

Winnen word kinderspel als je bedenkt dat Bing Bang vijf afzonderlijke kolommen heeft. Drie rijen en 25 vaste win lijnen. Een voor een geven ze een extra kans om met een leuke winst het spel straks af te sluiten. De winlijnen gaan van links naar rechts en het spel heeft ook twee speciale speleigenschappen, de symbool vervangende Wilds en de winst vermenigvuldigende Progressive Multiplier Meter.

Big Bang videoslot features

Met zijn diverse symbolen blijft het elke keer weer spanend welke prijs je nu weer in de wacht sleept. De wilds vervangen bijna alle symbolen en zorgen er voor dat een winlijn snel gemaakt is. Bing bang is een van de slots van Netent die een avond of middag plezier echt kunnen garanderen. Hoge winkansen en leuke symbolen maken het keer op keer weer een feestje om online te gokken. Welke slot van Netent je ook kiest, de winkansen zijn nergens zo hoog als hier. De wildsymbolen rollen over je lijnen en zorgen er telkens weer voor dat je kansen vergroot worden. Bingbang kunt u spelen door middel van Ideal, wat het snel en makkelijk maakt om direct aan de slag te gaan en ook jouw kansen te verhogen op een leuke winst !

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen