Blood suckers videoslot

De blood suckers videoslot neemt je mee op reis in het land van de vampiers. Diep in de nacht, waar alles donkerder dan donker is komen de vampiers tot leven en gaan op jacht. In Videoslot Blood Suckers is het aan jou de taak om deze vampiers een voor een te verslaan en de winst alleen voor jezelf te houden, je gaat toch niet delen ?

Videoslot Blood Suckers bestaat uit een slot met duistere geheimen. De spannende geluiden en geluidseffecten maken het tot een spel dat je het liefst in het donker speelt. Alsof je bijna een van hun word. Met de 25 verschillende winlijnen, welke van links naar rechts te verdienen zijn, kun je een mooie winst pakken door de vampiers net even te snel af te zijn.

Scatters en wild symbolen

Het spel beschikt over scatters, wildsymbolen en bonus games. Bij 3 of meer scatters krijg je de beschikking over free pins, deze kunnen oplopen tot maar liefst 30 gratis draaien als je 5 scatters op je winlijn hebt. De wildsymbolen geven je de kans om een winnende lijn te maken, zij vervangen bijna alle symbolen wel zich in Blood suckers bevinden. De bonus symbolen geven recht op een bonus spel, lekker voor extra winst.

Blood suckers videoslot features

In het bonus spel ben jij aan zet en is het de bedoeling dat je de vampiers verslaat. Doe je goed je best dan maak je kans op een mooie winst bij je saldo. Vampiers zullen je proberen te bestrijden maar jij bent vast en zeker sterker dan hun, dus pak die winst en versla ze allemaal.

Blood suckers is een erg leuk maar ook duister spel van Netent dat je bij ons door middel van Ideal kunt spelen. Makkelijk en de winst direct terug op je rekening. Dus begeef je in de wereld van de vampiers en geef deze duistere wezens het nakijken in Blood Suckers.

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen