Cosmic Fortune videoslot

Op de Cosmic Fortune jackpot slot zie je direct een leuk introfilmpje waarbij ruimteschepen auto`s en mensen beschieten. Cosmic zelf zal dit tegen gaan door het ruimteschip in beslag te nemen. Kun jij hem helpen om de Aliens te bestrijden? Deze online videoslot heeft tot wel 5 jackpots en maakt gebruik van free falls en 2 bonus games. Je kunt hem bij ons gratis spelen of voor echt geld in het online casino met een royale welkomstbonus!

Gratis spelen

Jackpot-slots.nl geeft je de gelegenheid om de Cosmic Fortune videoslot met jackpot gratis te testen. Let wel op want je kunt bij het gratis spelen niet echt kans maken op de jackpot zelf. Hiervoor moet je een account aanmaken zodat je de gewonnen jackpot ook op je eigen bank kunt laten uitbetalen. Registreer dus een account, stort geld met iDeal en ga aan de slag!

Inzetten en winlijnen

Velen inzetmogelijkheden heeft de Cosmic Fortune videoslot. Je kunt namelijk met 1 tot en met 10 inzetlevels spelen en de muntwaarde kan je ook wijzigen aan de rechterkant van de spin knop. Deze kun je instellen op 0,01 tot aan 0,50 euro per keer en de maximale inzet per beurt zal €75,00 per keer zijn.

Jackpot winsten

Jackpot winsten lopen erg hoog op als het gaat om de progressieve jackpot van de Cosmic Fortune. Deze staat op dit moment al boven de 80.000 euro! De major jackpot staat op 13.500 euro en dan heb je nog de midi, mini en rapid jackpot. De Cosmic Fortune jackpot slot heeft twee normale jackpots die nooit veranderen. Dit zijn de mini en rapid jackpot die een prijs van 500 en 100 euro bieden als je hem activeert.

Free falls

Je kunt free falls verdienen met de gouden symbolen met daarop een bliksemschicht. Drie scatters zullen al 10 free falls activeren waarbij je leuke winsten kunt pakken. Tijdens free falls kunnen marbles, ook wel de robots in de kopjes vallen om de jackpot te starten. Bij drie marbles en de jackpot meter vol, zal de jackpot in werking gaan en kan je kans maken op een zeer groot bedrag.

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen