Icy wonders videoslot

Ijskoud, dat zou de videoslot Icy Wonders je het gevoel moeten geven. Maar door het spelen op dit video slot met ijsberen, walrussen en pinguïns, krijg je het al snel warm. Op de achtergrond de geluiden van de Noordpool en het gevoel dat je op een ijsberg zit in plaats van thuis achter je computer. Icy Wonders, een bezoekje zeker waard!

Icy Wonders van Netent is een game met een aantrekkelijke jackpot en leuke winkansen.

Wonder jackpot

Probeer Icy Wonders gratis of met echt geld en maak kans op de Wonder Jackpot. Deze word verkregen als je 4 sterren speelt op jouw winrol. Bij 5 sterren win je zelfs de Mega Wonder Jackpot, een jackpot die hoog op kan lopen doordat met elke inzet die je doet de jackpot stijgt. Dus hoe langer het duurt dat hij valt, hoe hoger de prijs als hij uiteindelijk valt. De jackpot begint altijd weer met een leuk basis bedrag dus een tweede keer de jackpot winnen is geen probleem. het bonus spel word automatisch gestart zodra er 3 of meer opeenvolgende bonussymbolen verschijnen op je actieve winlijn.

Features icy wonders videoslot

Het bonus spel is een genot om te spelen. De pinguïns houden een vis achter hun rug. Zodra er op de pinguïn word geklikt laten zij de vis zien. Helaas, is dit een dode vis dan stopt het bonus spel. Maar is dit een levende vis dan ontvang je direct een leuk bonus bedrag. Super leuk dus!

Symbolen icy wonders jackpot slot

Daarnaast maakt ook Icy Wonders slot gebruik van winst en scatter symbolen. Winst symbolen leveren direct extra winst op maar scatter symbolen leveren Free Pins op. Drie scatters geven 10 gratis draaien, vier scatters 20 extra draaien en vijf scatters maar liefst 30 Free Pins. Een winst tijdens de Free pins levert altijd een verdubbeling op.

Icy Wonders videoslot speel je gratis of met echt geld, wat je kunt op waarderen met Ideal. Inzet mogelijkheden zijn bij Icy Wonders tussen de 1 en 50 cent.

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen