Super Lucky Frog videoslot

Super Lucky Frog is een geweldig videoslot met maar liefst 3 jackpots en dus grote winkansen. Dit Netent videoslot is gebaseerd op sprookjes. Met de sprookjesachtige achtergrondgeluiden waan je jezelf in een tropisch woud met een krabbelend meertje. De symbolen zijn zo weggelopen uit een sprookje met een grappige twist, zoals Paddenstoelen, eenhoorns en kikkers.

Gratis super lucky frog

Super Lucky Frog slot is een slot wat soepel speelt en waarbij je op drie manieren kans maakt op de gewilde jackpot. De jackpot stijgt bij elke inzet die je doet en kan dus stijgen naar interessante hoogten. Zodra de jackpot valt begint deze weer bij het basis bedrag wat ook niet verkeerd is. Er is dus altijd kans om een jackpot te winnen. De jackpots bij Super Lucky Frog van Netent zijn de Super, de Lucky en de Frog. Je wint de jackpot als je drie of meer bonusspel symbolen op een actieve lijn speelt. In het bonusspel zit een rad van fortuin waarmee je weer kans maakt op een van de andere jackpots.

Super lucky frog inzetmogelijkheden

Uiteraard zijn er ook andere leuke prijzen te spelen en hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijs die je wint. Daarnaast bevat ook dit Netent videoslot weer de scatter en winst symbolen. Bij Super Lucky Frof zijn de scatter symbolen de elfjes. Bij 3 of meer elfjes ontvang je Free Pins waar weer extra prijzen mee te winnen zijn. Wanneer je winst behaald met een Free pin word deze vermenigvuldigd. De wildsymbolen, in dit geval de kikkerprins, geeft ook leuke winsten. Tevens kunnen zij dienen voor elk ander symbool om de winnende combinatie te maken. Zij kunenn alleen de bonus en de scatter symbolen niet vervangen.

Bij Super Lucky Frog speelt men met zes verschillende muntwaarden variërend van 1 tot 50 cent. Inzetten kunt u doen door met Ideal op te waarderen.

Beleef dus het sprookje nu en speel Super Lucky Frog nu online

 

BetCity

€ 100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen

 

Circus.nl

0 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen