Tiki Wonders videoslot

De Tiki Wonders videoslot geeft je het heerlijke zomer gevoel met zijn tropische symbolen. Een betere videoslot voor de zomer is er niet!Droom je van een vakantie naar een zeer zonnige bestemming? Dat is het zeker de moeite waard om die Netent Videoslot eens te proberen want door zijn gulle jackpot zou deze droom wel eens waarheid kunnen worden.

Met een hoog uitbetalingpercentage en 30 winrollen is Tiki Wonders slot een super game om te spelen. De 5 rollen geven je regelmatig de Free Pins, Wilds, Scatters en Jackpot symbolen.

Jackpot slots

Dit door Net Entertainment ontworpen videoslot heeft een soepel spelverloop. Met mooie animaties en ruisende achtergrondgeluiden waan je jezelf al op het tropische eiland. Tiki Wonders jackpot slot heeft een progressieve jackpot welke stijg bij elke inzet die je doet. En mocht je hem winnen, wat wij van harte voor je hopen, dan daalt deze weer naar een leuk basisbedrag zodat 2 keer een mooie jackpot winnen tot de mogelijkheden behoord. De Mega Wonder Jackpot win je indien je 5 sterren op je symbolen krijgt. Maar heb je er maar 4? Geen nood, dan is de Wonder Jackpot voor jou!

Tiki wonders spelen

Verder beschikt Tiki Wonders over de Wild symbolen. Met 5 wil symbolen maak je een winst van maar liefst 10.000.

Maar naast wild symbolen heeft dit videoslot van Netent ook Scatter symbolen en Free Pins.

De winst met de scatters wordt vermenigvuldigd met de hetgeen in de tabel van de vermenigvuldiger staat. Daarnaast activeren de scatters de Free Pins. Zo krijg je bij 3 of meer scatters 10 tot 30 free pins. Heb je winst tijdens een Free Pins dan word deze uitbetaald keer 3. Tiki Wonders is dus een leuk zomers videoslot, ook na de zomer.

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen